+387 (0)62/220-897 | (0)60/340-4729
Ceravačka brda, 77000 Bihać
info@nekretnina.org

O nama:

Century22 agencija za nekretnine, jedna je od vodećih agencija za nekretnine u Bihaću i Bosni i Hercegovini, koja postoji i uspješno posluje od 2017. godine. Stručnjaci smo u svom poslu, koji radimo profesionalno i s puno entuzijazma. Zadovoljstvo i pravna sigurnost naših klijenata, na prvom su nam mjestu.

Agencija za nekretnine Century22, na raspolaganju je klijentima za sljedeće usluge:

Najam stana u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini
Prodaja stana u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini

Najam kuće u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini
Prodaja kuće u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini

Zakup poslovnog prostora u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini
Prodaja poslovnog prostora u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini

Agencija za nekretnine Century22, nudi i niz korisnih usluga koje klijentima olakšavaju najam, zakup, prodaju ili kupnju stana, kuće ili poslovnog prostora te im omogućuju bolje snalaženje na tržištu nekretnina. U svim transakcijama nas prati tim pravnih stručnjaka, kako bi klijenti bili sigurni da su pravno zaštićeni. Neke od najvažnijih dodatnih usluga za vlasnike su mišljenja o tržišnoj cijeni nekretnina, pri čemu smo realni s ciljem realizacije posla, kvalitetan marketing nekretnina, te savjeti o najboljem načinu opremanja ili prezentacije nekretnine, kako bi stan, kuća ili poslovni prostor bio što atraktivniji kupcima ili najmoprimcima/zakupcima.

Naše usluge

Agencija za nekretnine Century22, na raspolaganju je klijentima za sljedeće usluge: Najam stana u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini Prodaja stana u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini Najam kuće u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini Prodaja kuće u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini Zakup poslovnog prostora u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini Prodaja poslovnog prostora u Sarajevu, ali i ostalim gradovima u Bosni i Hercegovini

Gdje se nalazimo?

Riječ direktora:

ŽELITE PRODATI VAŠU NEKRETNINU?

Želite da prodate vašu nekretninu? To možete učiniti veoma jednostavno, sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate i detaljno informirate o nekretninu koju prodajete, a mi vas o načinima i privilegijama prodaje putem naše agncije.

Prodajte Vašu nekretninu, brzo i povoljno.

great-start-up-space

Naši uredi

Century 22 My Home - Sarajevo

Century 22 My Home - Sarajevo

Podružnica Century 22 My Home u Sarajevu je otvorena početkom januara. 2018. godine, kao jedan od koraka dugoročnog plana Century 22 My Home – agencije za nekretnine.

Century 22 My Home - Bihać

Century 22 My Home - Bihać

Century 22 My Home Bihać je pokrenut 2017. godine, i već do sad agencija bilježi odlične rezultate, kako u biznisu i posredovanju u nekretninama, tako i u odnosu s našim kupcima, klijentima, ali naravno i javnošću.

Century 22 My Home - Tuzla

Century 22 My Home - Tuzla

Century 22 My Home Bihać je pokrenut 2019. godine kao jedan od dugoročnih ciljeva Century 22 My Home d.o.o. Ova podružnica će igrati jednu od ključnih uloga u budućem poslovanju preduzeća. Za Tuzlu smatramo da je prelijep grad, pun mogućnosti, i velikih prilika na tržištu.